Beléptető rendszerek

A beléptető rendszerek napjainkban a biztonságtechnika részét képezik. Egy nagyobb irodaházban nem ismerhetünk mindenkit arcról, sőt olyan dolgozók is lehetnek, akiket csak hetente 1-2 napon látunk, így még kisebb az esélye, hogy emlékezzünk rájuk.

A beléptető rendszer megfelelő működéséhez elengedhetetlen, hogy tudjuk, hány ember tartózkodik az épületben egy esetleges tűzriadónál, vagy hogy biztosan csak azok tudjanak belépni az adott épületbe, vagy az épület adott szintjére, akik ott dolgoznak, akiknek jogosultsága van hozzá. Így csökkenthető az illetéktelen behatolás esélye, vagy a dolgozók közötti lopási esetek száma. Sőt nyomon követhető az is, hogy ki, mikor érkezett, és mikor hagyta el az irodát.

A megfelelő rendszer kiépítéséhez fontos meghatározni  a felhasználó pontos igényeit, ugyanis azonos hardver mellé különböző tudású szoftverháttér kerülhet, ami nagyban befolyásolhatja a komplex rendszer tudását és lehetséges funkcióit.

Beléptető rendszereink az egyszerűbb önálló rendszerektől a több ajtós és több szintű belépési protokollt használó rendszereket is felölelik. Megoldást kínálunk az egyszerű egy ajtós kódzáras és kártyás offline beléptetéstől egészen a komplex online rendszerekig. Igény szerint a  beléptetőrendszereket kiegészítjük munkaidő nyilvántartó modulokkal, sorompós beléptető rendszerekkel és kiépítünk esetleges rendszám felismerős változatot is. Cégünk Paradox, Kade, Seawing, Predor beléptető rendszereket telepíti.

Beléptető rendszerek kiépítése

  • kártyás
  • kódos 
  • ujjlenyomat olvasós 

Minőségpolitikánk

A legfőbb célunk, hogy megrendelőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Elköteleztük magunkat a folyamatos minőségjavítás, és az ezt elősegítő, jobbító intézkedések kialakítása mellett. Saját kapacitásainknak, illetve alvállalkozói, beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően számunkra nincs megoldhatatlan feladat. Biztosítjuk  megrendelőinket arról, hogy valamennyi tevékenységünket I. osztályú minőségben, vagy azt meghaladó színvonalon végezzük el. Csak olyan partnerekkel állunk kapcsolatban, akik a minőséget és a megbízhatóságot ugyanolyan fontos szempontként kezelik, mint a BIZTONSÁG –MOBIL KFT.

Amit Önnek ma nyújtunk:

  • MEGBÍZHATÓSÁG ÉS SZAKÉRTELEM
  • MINŐSÉG ÉS KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY
  • PRECÍZ, PONTOS MUNKAVÉGZÉS
LÉPJEN BE ÖN IS ELÉGEDETT ÜGYFELEINK KÖZÉ.

Árajánlat

Scroll to Top