Épület hangosítás

Cégünk több éve foglalkozik épülethangosító rendszerek tervezésével, kivitelezésével.

Az épület hangosítás elsődleges célja az épületben tartózkodók közvetlen élőhanggal, vagy rögzített és tárolt hanganyaggal történő automatizált informálása (pl. tűz, bombariadó, tájékoztatás…), másodlagos célja a háttérzene bejátszása.

Napjainkban szinte minden sportcsarnok, szálloda, irodaház, bevásárlóközpont, iskolák  és tömegek tartózkodására alkalmas épületek alapvető technikai követelménye, hogy rendelkezzen hangosító rendszerrel. Kiemelt feladatként kezeljük a műemlék épületek és a templomok hangosítási megoldásait, az épületek speciális mivolta miatt.

Alapvető célunk, hogy kiváló minőségű hangrendszereket telepítsünk, megfizethető áron. Ahhoz, hogy ezt a célt elérhessük, első körben meg kell ismerünk az építmény specifikációit, és az akusztikus tulajdonságait, illetve a jelen- és jövőbeni igényeket.

Kizárólag neves gyártóktól származó, több éve piacon lévő, megbízható termékekkel dolgozunk. Tervezésünk és a szakembereink szakmai tapasztalatának köszönhetően kivitelezésünk eredménye  a hangosító rendszerek legfontosabb elvárásainak a maximális teljesítése.

Minőségpolitikánk

A legfőbb célunk, hogy megrendelőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Elköteleztük magunkat a folyamatos minőségjavítás, és az ezt elősegítő, jobbító intézkedések kialakítása mellett. Saját kapacitásainknak, illetve alvállalkozói, beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően számunkra nincs megoldhatatlan feladat. Biztosítjuk  megrendelőinket arról, hogy valamennyi tevékenységünket I. osztályú minőségben, vagy azt meghaladó színvonalon végezzük el. Csak olyan partnerekkel állunk kapcsolatban, akik a minőséget és a megbízhatóságot ugyanolyan fontos szempontként kezelik, mint a BIZTONSÁG –MOBIL KFT.

Amit Önnek ma nyújtunk:

  • MEGBÍZHATÓSÁG ÉS SZAKÉRTELEM
  • MINŐSÉG ÉS KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY
  • PRECÍZ, PONTOS MUNKAVÉGZÉS
LÉPJEN BE ÖN IS ELÉGEDETT ÜGYFELEINK KÖZÉ.

Árajánlat

Scroll to Top