Informatika

Cégünk vállalja informatikai hálózatok kiépítését a tervezés első lépéseitől a kivitelezés lezárásig.

Tervezésünk és a szakembereink szakmai tapasztalatának köszönhetően lehetőség van üvegszálas és UTP-alapú hálózatok és a  minden igénynek megfelelő modern telefonos és informatikai hálózatok  kiépítésére.

Parnereinkkel együtt nagy gyakorlattal rendelkezünk a vezetékes, illetve vezeték nélküli rendszerek kiépítésében, telefonközpontok programozásában és telepítésében.

Továbbá lehetőség van üzemeltetési és monitoring szolgáltatásokra. A monitoring  rendszer figyeli a hálózat eszközeit és a szolgáltatások épségét. A rendellenes jelenségről riasztást küld Önnek, vagy a felügyeleti központba, ahol a kezelő a szerződés szerint elhárítja a problémát, vagy ütemezi a helyszíni javítást.

Cégünk alapvető követelménynek tekinti a működése és szolgáltatása során, hogy  csak ismert gyártók minősített és jól kiválasztott rendszereit használja az ipari szabványoknak megfelelően, fokozottan ügyelve a hatályos jogszabályok betartására.

Minőségpolitikánk

A legfőbb célunk, hogy megrendelőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Elköteleztük magunkat a folyamatos minőségjavítás, és az ezt elősegítő, jobbító intézkedések kialakítása mellett. Saját kapacitásainknak, illetve alvállalkozói, beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően számunkra nincs megoldhatatlan feladat. Biztosítjuk  megrendelőinket arról, hogy valamennyi tevékenységünket I. osztályú minőségben, vagy azt meghaladó színvonalon végezzük el. Csak olyan partnerekkel állunk kapcsolatban, akik a minőséget és a megbízhatóságot ugyanolyan fontos szempontként kezelik, mint a BIZTONSÁG –MOBIL KFT.

Amit Önnek ma nyújtunk:

  • MEGBÍZHATÓSÁG ÉS SZAKÉRTELEM
  • MINŐSÉG ÉS KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY
  • PRECÍZ, PONTOS MUNKAVÉGZÉS
LÉPJEN BE ÖN IS ELÉGEDETT ÜGYFELEINK KÖZÉ.

Árajánlat

Scroll to Top