Kamerás megfigyelő rendszer

Egy nagyobb objektum védelme kamerarendszer nélkül elképzelhetetlen, nem állíthatunk minden folyosóra  0-24 órában egy biztonsági embert, hogy észlelje, ha történik valami. A kamerás megfigyelő rendszerek segítségével bármilyen váratlan esemény nyomonkövethető, nyakon csíphető az illetéktelen behatoló, vagy akár a kialakult tűz helyzetét is azonnal be lehet határolni.

Alkalmazása segítségével mind az objektum teljes körú megfigyelése, mind pedig az archivált események visszajátszásával a bűncselekmények megelőzése, felgöngyölítése egyszerűbbé válik. A kamera rendszerek mára már a lakosság számára is kedvező áron elérhetőek. Minden esetben fontos az, hogy a telepített rendszer a felhasználó igényeinek megfelelő és az adott obejktumhoz testreszabott legyen. Ehhez szakembereink helyszíni felmérés alapján, díjmentesen, optimális rendszert tudnak javasolni. Cégünk egy modern, hosszútávon megbízható, professzionális analog, vagy IP alapú kamerarendszert épít ki. Az általunk telepített rendszerek (Hikvision, Novus, Dahua, Provision, Techson, Bosch) mindegyike alkalmas internetes betekintésre okostelefonról, vagy PC-ről egyaránt. A zártláncú – más néven CCTV – kamerákkal garantáltan biztonságos az adattovábbítás. A megrendelő igényeinek  megfelelően ajánljuk, tervezzük meg  a szükséges rendszert.

Szakembereink szakmai tapasztalatának köszönhetően minőségi munkát végzünk a kamerarendszerek, videó megfigyelő rendszerek tervezésében, kiépítésében, üzemeltetésében és karbantartásában egyaránt.

Minőségpolitikánk

A legfőbb célunk, hogy megrendelőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Elköteleztük magunkat a folyamatos minőségjavítás, és az ezt elősegítő, jobbító intézkedések kialakítása mellett. Saját kapacitásainknak, illetve alvállalkozói, beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően számunkra nincs megoldhatatlan feladat. Biztosítjuk  megrendelőinket arról, hogy valamennyi tevékenységünket I. osztályú minőségben, vagy azt meghaladó színvonalon végezzük el. Csak olyan partnerekkel állunk kapcsolatban, akik a minőséget és a megbízhatóságot ugyanolyan fontos szempontként kezelik, mint a BIZTONSÁG –MOBIL KFT.

Amit Önnek ma nyújtunk:

  • MEGBÍZHATÓSÁG ÉS SZAKÉRTELEM
  • MINŐSÉG ÉS KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY
  • PRECÍZ, PONTOS MUNKAVÉGZÉS
LÉPJEN BE ÖN IS ELÉGEDETT ÜGYFELEINK KÖZÉ.

Árajánlat

Scroll to Top