Kaputelefon

A kaputelefon csak az elnevezése alapján tartozik a telefonok közé, mert ez egy olyan elektromos szerkezet, mely beszédkapcsolatot teremt a külső, illetve belső tér között. Ezen kívül lehetőség van az ajtó, illetve a kapu távkinyitására is.

Üzemi területeknél, társasházaknál, de még családi házaknál is alapvető igényként merül fel a kaputelefonok telepítése.

E rendszereknek több formája van: egyedi, és közösségi, audio- illetve video- analóg- vagy digitális és IP alapú kaputelefon rendszerek. Ezen kívül vannak olyan telefonközpontok,  amelyhez kiegészítő egységként kapcsolható kültéri kaputelefon egység. Ezeknek legnagyobb előnye hogy mindössze egy modul egység kiépítésével integrálhatjuk a kaputelefon egységet a már meglévő telefonhálózatba. Ehhez szakembereink helyszíni felmérés alapján, díjmentesen, optimális rendszert tudnak javasolni.

A kaputelefonok széles skáláján a minőség a döntő. Cégünk ezért csak ismert gyártók (Codefon, Elvox, Hikvision) minősített és jól kiválasztott rendszereit használja.  A rendszer telepítését  pedig referenciával rendelkező szakember végzi, aki garanciát vállal a felszerelt kaputelefon hibamentes működéséért, szervizeléséért,  különösen lényeges ez a videós rendszerűek esetében.

Minőségpolitikánk

A legfőbb célunk, hogy megrendelőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Elköteleztük magunkat a folyamatos minőségjavítás, és az ezt elősegítő, jobbító intézkedések kialakítása mellett. Saját kapacitásainknak, illetve alvállalkozói, beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően számunkra nincs megoldhatatlan feladat. Biztosítjuk  megrendelőinket arról, hogy valamennyi tevékenységünket I. osztályú minőségben, vagy azt meghaladó színvonalon végezzük el. Csak olyan partnerekkel állunk kapcsolatban, akik a minőséget és a megbízhatóságot ugyanolyan fontos szempontként kezelik, mint a BIZTONSÁG –MOBIL KFT.

Amit Önnek ma nyújtunk:

  • MEGBÍZHATÓSÁG ÉS SZAKÉRTELEM
  • MINŐSÉG ÉS KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY
  • PRECÍZ, PONTOS MUNKAVÉGZÉS
LÉPJEN BE ÖN IS ELÉGEDETT ÜGYFELEINK KÖZÉ.

Árajánlat

Scroll to Top