Riasztó rendszer

A biztonságtechnikai és vagyonvédelmi rendszerek alkalmazásának szükségessége napjainkban már nem kérdés. A riasztórendszerek feladata a riasztás, ezáltal a megrendelő vagyonának védelme. A riasztórendszerek használatával a telephely, lakás, munkahely személyi jelenlét nélkül is biztonságossá tehető, megakadályozható a rongálás, behatolás. A riasztórendszerek jelzik az illetéktelen behatolást, ezzel vigyázzák, biztosítják a tulajdonos vagyonát. A behatolásjelző rendszer pedig lehetővé teszi megrendelőink számára, hogy az üresen hagyott irodateret is biztonságba tudják.

A vagyonvédelem mellett már az életünkre is vigyázhatnak füstérzékelő, vagy szénmonoxid érzékelővel kiegészítve.

A távfelügyeletet az ingatlan különböző beltéri és kültéri pontjain felszerelt műszaki eszközök biztosítják. Cégünk által telepített riasztórendszerek (Bosch, Paradox, DSC, Pyronix, Satel, Ajax, Jablotron)  a megrendelő igényének megfelelően jelzik az illetéktelen behatolást. Riasztást küldenek a távfelügyeleti szolgáltatónak, vagy haladéktalanul értesítik a tulajdonost. Cégünk az egyedi igényeknek megfelelően tervezi meg a kül- és beltéri védelmet egy díjmentes helyszíni szemle után.

A riasztórendszerek tekintetében a tervezési-, kivitelezési-, karbantartási- és szervizelési feladatokat is vállaljuk, ezzel is növelve ügyfeleink elégedettségét. Cégünk alapvető követelménynek tekinti a működése és szolgáltatása során egyaránt a hatályos jogszabályok betartását.

Minőségpolitikánk

A legfőbb célunk, hogy megrendelőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Elköteleztük magunkat a folyamatos minőségjavítás, és az ezt elősegítő, jobbító intézkedések kialakítása mellett. Saját kapacitásainknak, illetve alvállalkozói, beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően számunkra nincs megoldhatatlan feladat. Biztosítjuk  megrendelőinket arról, hogy valamennyi tevékenységünket I. osztályú minőségben, vagy azt meghaladó színvonalon végezzük el. Csak olyan partnerekkel állunk kapcsolatban, akik a minőséget és a megbízhatóságot ugyanolyan fontos szempontként kezelik, mint a BIZTONSÁG –MOBIL KFT.

Amit Önnek ma nyújtunk:

  • MEGBÍZHATÓSÁG ÉS SZAKÉRTELEM
  • MINŐSÉG ÉS KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY
  • PRECÍZ, PONTOS MUNKAVÉGZÉS
LÉPJEN BE ÖN IS ELÉGEDETT ÜGYFELEINK KÖZÉ.

Árajánlat

Scroll to Top