Tűzjelző rendszer

Az épület legfontosabb védelmi pontja a tűzvédelem. A tűzjelző rendszerek feladata a keletkező tűz lehető legkorábbi jelzése.  A 54/2014 (XII.5) BM rendelet, az Országos Tűzvédelmi Szabályzat – röviden OTSZ – szabályozza a beépített tűzvédelmi berendezések tervezésével, telepítésével,  kötelező  karbantartásával szemben támasztott követelményeket.
A tűzjelző berendezést a vonatkozó jogszabályok szerint önkéntes alapon, vagy hatósági előírás alapján kell létesíteni és ezek értelmében csak hatóságilag minősített berendezések alkalmazhatók. A tűzjelző berendezés létesítési tervének és használatbavételének szakhatósági véleményezésére a területileg illetékes katasztrófavédelmi vezető, engedélyezésére a területileg illetékes katasztrófavédelmi, tűzvédelmi hatóság jogosult. A szabályosan kialakított és rendszeresen karbantartott tűzjelző rendszer fogja megadni azt a megbízhatóságot, ami mellett legyen szó tűzriadó próbáról, vagy valós tűzesetről, az épületben tartózkodók mindig biztonságban fogják érezni magukat.

Cégünk vállalja komplett tűzjelző hálózatok tervezését, kivitelezését, és az országos tűzvédelmi szabályzatban előírt karbantartást is. Mindig a megrendelő igényeit, a terület adottságait és a maximális biztonságot szem előtt tartva választjuk ki az Önnek leginkább megfelelő rendszert.

Telepítünk hagyományos és analóg címzett tűzjelző rendszereket, amelyekben – jogszabályi előírásoknak megfelelően – csak minősített (Bosch, Global Fire, Polon-Alfa, Notifier, Teletek, Siemens) gyártmánycsaládok eszközeit használjuk.

22 éves tapasztalatunk alkalmassá tesz bennünket arra a feladatra, hogy a megrendelő igényeinek a legmegfelelőbb tűzjelző rendszert tervezzük, telepítsük, majd üzemeltessük az értékei és az emberéletek védelme érdekében.

Minőségpolitikánk

A legfőbb célunk, hogy megrendelőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Elköteleztük magunkat a folyamatos minőségjavítás, és az ezt elősegítő, jobbító intézkedések kialakítása mellett. Saját kapacitásainknak, illetve alvállalkozói, beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően számunkra nincs megoldhatatlan feladat. Biztosítjuk  megrendelőinket arról, hogy valamennyi tevékenységünket I. osztályú minőségben, vagy azt meghaladó színvonalon végezzük el. Csak olyan partnerekkel állunk kapcsolatban, akik a minőséget és a megbízhatóságot ugyanolyan fontos szempontként kezelik, mint a BIZTONSÁG –MOBIL KFT.

Amit Önnek ma nyújtunk:

  • MEGBÍZHATÓSÁG ÉS SZAKÉRTELEM
  • MINŐSÉG ÉS KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY
  • PRECÍZ, PONTOS MUNKAVÉGZÉS
LÉPJEN BE ÖN IS ELÉGEDETT ÜGYFELEINK KÖZÉ.

Árajánlat

Scroll to Top